افزایش 20 درصدی برداشت فندق در قم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم: یک ماه از برداشت فندق باغ های استان قم می گذرد و پیش بینی می شود ۲۰۰ تن محصول از این باغ ها برداشت شود.

افزایش 20 درصدی برداشت فندق در قمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، عباس پورمیدانی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم سطح زیر کشت این محصول پرخاصیت را ۱۷۰ هکتار اعلام کرد و گفت: امسال از  هر هکتار ۱۲۰۰ کیلوگرم فندوق برداشت می شود.

وی افزود: برداشت فندوق با توجه به بارندگی های اخیر نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است.

پورمیدانی گفت: روستای وشنوه در بخش کهک و روستای قاهان در بخش خلجستان با آب و هوای کوهستانی بیشترین میزان محصول فندق را دارا هستند.

فندق از محصولات پر آب بر به شمار می آید که زمان برداشت آن از پانزده مرداد آغاز می شود و تا پایان شهریور ادامه دارد.

استان قم رتبه ششم را به لحاظ تولید فندق در کشور به خود اختصاص داده است.