برداشت ذرت علوفهای از ۲ هزار و ۲۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی استان قم از اوایل مهر آغاز شده و تا اواسط آبان ماه ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم؛ کاظمی کارشناس مسئول زراعت استان با اشاره به اهمیت محصول ذرت دامی به عنوان یکی از اصلیترین مواد غذایی دام و همچنین تعدد واحدهای دامپروری در سطح استان گفت: ا سطح زیر کشت ذرت علوفهای در استان بیش از ۲ هزار هکتار است که پیش بینی میشود امسال از هر هکتار بیش از ۴۰ تن ذرت برداشت کنیم.
وی افزود: در تلاشیم با انجام اقدامات اصلاحی افزایش محصول در واحد سطح ایجاد کنیم.
رسولی کارشناس جهاد کشاورزی حومه استان افزایش آرایش کشت بوته و کنترل تغذیه و کودهای ریز مغذی ویژه این محصول را از جمله اقدامات انجام شده بیان کرد و گفت: متوسط برداشت در سالهای گذشته زیر ۴۰ تن در هر هکتار بوده، اما امسال توانستیم با اقدامات انجام شده متوسط برداشت را به بیش از ۴۰ تن در هر هکتار برسانیم.
وی افزود: استان قم سالانه به بیش از ۲۸۰ هزار تن ذرت علوفهای احتیاج دارد که حدود ۱۰۰ هزار تن آن در داخل استان تولید میشود.