رهبری
امروز چهارشنبه 14 خرداد 1404

» مهار عوامل خسارت زا به محصولات کشاورزی در قم

منتشر شده در تاریخ یکشنبه 17 فروردین 1404

حفاظت از محصولات کشاورزی در قم با کنترل عوامل خسارت زا شامل آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز از ابتدای اسفندماه آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه بیش از ۲۸ هزار هکتار در استان قم کشت شده است گفت: کارشناسان از ۱۶ شبکه مراقبت در سراسر استان، با بازید از مزارع مشاوره‌های لازم در قالب نکات فنی را به کشاورزان می‌دهند.

رضا لطیفی زاده گفت: تاکنون بیش از ۵۸۰۰ هکتار مزرعه در برابر آفت سن مقاوم شدند.

وی افزود: توصیه‌های تغذیه‌ای و کود برای افزایش عملکرد از دیگر وظایف کارشناسان شبکه سلامت سازمان جهاد کشاورزی است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی گفت: با سمپاشی به موقع عملکرد مزرعه بین ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش می‌یابد.

لطیفی زاده گفت: کیفیت و کمیت کافی و مطلوب محصولاتی مثل گندم و جو امنیت غذایی جامعه را تضمین می‌کند.

وی افزود: بیشتر فرآیند عملیات کنترل عوامل خسارت زا در استان قم با پهپاد‌ها انجام می‌شود که علاوه بر سرعت و دقت بالا هزینه‌های کمتری را به کشاورز تحمیل می‌کند.

کنترل آفات و عوامل خسارت زا در مزارع استان قم تا پایان خرداد ماه ادامه دارد.