معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: میزان تولید عسل در قم رو به افزایش است که در همین رابطه سال گذشته، ۳۶۷ هزار و ۱۳۳ تُن عسل در این استان تولید و به بازار عرضه شد.
منصور دیان اردستانی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا در این خصوص بیان کرد: با وجود کاهش نزولات آسمانی و شرایط نامناسب اقلیمی، با تدابیر اندیشیده شده و تلاش زنبورداران، عملکرد کلی صنعت زنبورداری استان در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ بهبود داشته به گونهای که تعداد زنبورستانهای استان با حدود ۹ درصد افزایش به ۳۵۳ مورد رسیدهاست.
وی افزود: همچنین تعداد کندوهای استان نیز در این مدت با رشد مواجه بوده و به ۳۳ هزار و ۱۷۵ کلنی رسیدهاست، در ادامه روند پیشرفتهای این بخش، میزان تولید عسل در قم نیز افزایش یافته و با رشد هفت درصدی از ۳۶۷ هزار تُن عبور کردهاست؛ این موفقیتها نشان از اهتمام صنعت زنبورداری استان برای تامین نیاز مردم به این ماده ارزشمند غذایی دارد.