مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: با توجه به توزیع بذور طبقات پرورشی و مادری، پیشبینیمیکنیم در سال زراعی آینده ۲ هزار و ۵۰۰ تُن بذور غلات در طبقات مختلف بذری با هدف پایداری امنیت غذایی در استان تولید شود.
سید محمد سعادتی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این برنامهریزی تولید بذور غلات در طبقات مختلف بذری برای سالزراعی آینده نشان از تمرکز کشاورزی قم بر روی مساله خودکفایی و پایداری امنیت غذایی مردم استان دارد.
وی افزود: غلات تولید شده در مزارع استان از کیفیت بسیار خوبی برخوردار هستند و کشاورزان قمی با پشتوانه سالها تجربه در این زمینه، محصول بازار پسندی را تولید میکنند.
گفتنیاست با انتخاب بذرهای مناسب کشت در قم بر اساس آب و هوای استان، ظرفیت تولید محصولات افزایش یافته و بهرهوری بخش کشاورزی ارتقا مییابد.
کشت ارقام با ظرفیت تولید بالا میتواند باعث افزایش حداقل ۲۰ درصدی تولید محصول در واحد سطح شود، بنابراین استفاده از این ارقام در استان قم که کشاورزی در آن با محدودیتهای محیطی و شرایط اقلیمی مواجه است، بسیار اهمیت دارد.