رهبری
امروز چهارشنبه 26 دی 1403
منتشر شده در تاریخ چهارشنبه 21 آذر 1403

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سرانه مصرف سالانه آبزیان در این استان برای هر نفر حدود هفت و نیم کیلوگرم است که با توجه به خواص فراوان آبزیان برای سلامتی به دنبال افزایش این میزان هستیم.

سید محمدرضا طاهری روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در این رابطه بیان کرد: هر ساله با هدف ارتقای فرهنگ مصرف آبزیان در قم چندین دوره آموزشی در خصوص طبخ ماهی و جشنواره طبخ آبزیان با همکاری سازمان آموزش و پرورش و سازمان فنی و حرفه ای در استان برگزار می‌کنیم.

وی با اشاره به این که اگر آگاهی مردم نسبت به فواید استفاده از آبزیان بیشتر شود،‌ آن را به‌طور مستمر در سبد غذایی خود قرار خواهند داد، افزود: ماهی، غذایی فراسودمند است که انواع مواد موردنیاز بدن انسان را تامین می‌کند و پزشکان مصرف مستمر آن را موجب حفظ سلامت افراد می‌دانند؛‌ بنابراین قرار گرفتن آن به‌عنوان عنصری مهم در سبد غذایی مردم قم امری لازم و ضروری است.