معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم با اعلام تازهترین آمار تولیدات دام و طیور استان، تأکید کرد: امنیت غذایی مردم اولویت ماست و باعمل به شعار استان من؛ امنیت غذایی کشور و تولید حدود ۱۸۷ هزار تُن محصولات دامی تنها در نیمه نخست سالجاری با قدرت در این مسیر قدم برمیداریم.
منصور دیان اردستانی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا در این خصوص بیان کرد: بر اساس گزارش ارائهشده، تولیدات دامی قم در۶ماه اول سالجاری روندی رو به رشد داشتهاست که در این خصوص میتوان به تولید ۱۶ هزار تُن گوشت قرمز، ۱۲ هزار و ۳۰۰ تُن گوشت مرغ، ۷۸ هزار و ۴۰۰ تُن تخممرغ و ۸۰ هزار تُن شیر خام اشاره کرد.
وی با اشاره به تلاش مستمر فعالان عرصه دام و طیور در قم، گفت: آمار بیان شده فقط آمار نیستند؛ نشانهای روشن از توانمندی، تلاش و تعهد استان برای تأمین امنیت غذایی کشور است. ما با برنامهریزی دقیق و حمایت از تولیدکنندگان، مسیر افزایش تولید و پایداری امنیت غذایی را با قدرت ادامه میدهیم. این گزارش نشان میدهد قم همچنان یکی از استانهای اثرگذار در تأمین محصولات دامی کشور است و نقش مهمی در سبد غذایی مردم دارد.
گفتنی است کیفیت پرورش دام و طیور در قم بسیار خوب است و کارشناسان جهاد کشاورزی و دامپزشکی استان به صورت مستمر بر نحوه فعالیت دامداریها نظارت دارند.
بیش از ۴۰ درصد ارزشافزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور میباشد که این نکته نشان میدهد سرمایهگذاری خوبی در این حوزه انجام شدهاست.
هدف فعالیتهای جهاد کشاورزی قم تأمین امنیت غذایی است، این استان بهواسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت خوبی دارد، همچنین در کنار سرمایهگذاری مناسبی که در بخش دام و طیور صورت گرفته، در این بخش ۱۵ هزار نفر اشتغال مستقیم و حدود ۳۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شدهاست.