رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: این استان از نظر جوجهریزی و تولید گوشت مرغ جز مناطق سبز کشور است و ظرفیت بسیار خوبی در این بخش دارد.
محمد رضا حاجی رضا روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان داشت: ظرفیت تولید سالانه گوشت مرغ در قم بیش از ۲۵ هزار تُن است که رقم قابل توجهی است و حجم زیادی از نیاز استان به این محصول پر مصرف را پاسخ میدهد، در مواقعی هم به دلیل افزایش تعداد جوجهریزیها، حجم تولید گوشت مرغ از نیاز بازار پیشمیگیرد که مازاد آن به سایر استانها صادر میشود.
وی افزود: همچنین در مواقعی هم که نیاز مردم قم به گوشت مرغ بیشاز سطح تولید مرغداریهای داخل استان باشد، به مقدار لازم این محصول را از سایر استانهای کشور وارد میکنیم.