رهبری
امروز چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404
منتشر شده در تاریخ یکشنبه 17 فروردین 1404

حفاظت از محصولات کشاورزی در قم با کنترل عوامل خسارت زا شامل آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز از ابتدای اسفندماه آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه بیش از ۲۸ هزار هکتار در استان قم کشت شده است گفت: کارشناسان از ۱۶ شبکه مراقبت در سراسر استان، با بازید از مزارع مشاوره‌های لازم در قالب نکات فنی را به کشاورزان می‌دهند.

رضا لطیفی زاده گفت: تاکنون بیش از ۵۸۰۰ هکتار مزرعه در برابر آفت سن مقاوم شدند.

وی افزود: توصیه‌های تغذیه‌ای و کود برای افزایش عملکرد از دیگر وظایف کارشناسان شبکه سلامت سازمان جهاد کشاورزی است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی گفت: با سمپاشی به موقع عملکرد مزرعه بین ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش می‌یابد.

لطیفی زاده گفت: کیفیت و کمیت کافی و مطلوب محصولاتی مثل گندم و جو امنیت غذایی جامعه را تضمین می‌کند.

وی افزود: بیشتر فرآیند عملیات کنترل عوامل خسارت زا در استان قم با پهپاد‌ها انجام می‌شود که علاوه بر سرعت و دقت بالا هزینه‌های کمتری را به کشاورز تحمیل می‌کند.

کنترل آفات و عوامل خسارت زا در مزارع استان قم تا پایان خرداد ماه ادامه دارد.