معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: میزان تولید سالانه عسل در قم نسبت به سال گذشته افزایش یافته و به بیش از ۳۶۷ تُن رسیدهاست.
منصور دیان اردستانی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا در این رابطه بیان کرد: با توجه به اتمام فرآیند سرشماری سراسری زنبورستانهای کشور در سالجاری، خوشبختانه علی رغم مشکلات و چالشهای موجود و شرایط نامناسب آب و هوایی و پوشش گیاهی استان، با تدابیر اندیشیده شده و همت تشکل استانی و زنبورداران زحمت کش، عملکرد کلی صنعت زنبورداری استان نسبت به سال گذشته بهبود داشتهاست.
وی افزود: در همین رابطه تعداد زنبورستانهای استان قم با ٨.٦١ درصد رشد به ٣٥٣ زنبورستان رسید و تعداد کندوها با رشد حدود ۲ درصدی به ٣٣ هزار و ١٧٥ کلنی افزایش یافت.
وی ادامه داد: در همین راستا میزان عسل تولیدی در استان در سالجاری با هفت درصد رشد به ٣٦٧ هزار و ١٣٣ کیلوگرم رسید که با وجود مشکلات یاد شده برای استان قم، رقم قابل توجهی میباشد.