مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: هشت هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان زیر کشت گندم میباشد که از این میان هفت هزار هکتار گندم آبی و یکهزار و ۲۰۰ هکتار گندم دیم است.
سید محمد سعادتی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: برداشت گندم استان که مزارع آن بیشتر در منطقه جعفرآباد قرار دارد از اوایل خردادماه آغاز می شود و به مدت یک ماه این فرآیند ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به این که گندم تولید شده در قم دارای کیفیت مناسبی است، افزود: پیشبینی میکنیم امسال افزونبر ۲۶ هزار تُن گندم در مزارع قم تولید شود.
وی ادامه داد: گندم تولید شده توسط غلهکاران استان به صورت تضمینی و در مکانهای پیشبینی شده خریداری خواهد شد و دغدغهای برای فروش محصول کشاورزان وجود ندارد.
سعادتی گفت: گندم برداشت شده از مزارع استان در ۲ محل سیلوی ملکی و همچنین شرکت تعاونی جعفر آباد به قیمت مصوب (هر کیلوگرم ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان) از بهرهبرداران خریداری خواهد شد.
وی با اشاره به این که بیش از یکهزار و ۵۶۰ کشاورز قمی در زمینه تولید گندم فعالیت میکنند، بیان کرد: گندمکاران استان در تولید این محصول تجربه و مهارت بالایی دارند.