مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: طی سهسال گذشته با هدف جلوگیری از خام فروشی و بالا بردن ارزش افزوده فعالیتهای بخش کشاورزی استان، میزان ۲۶۰ هزار تُن به ظرفیت تبدیل محصولات این بخش افزوده شد.
حسین طاهری فرد روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: افزایش ظرفیت تبدیل مواد خام کشاورزی به محصول نهایی در قم بر اساس برنامههای ششم و هفتم توسعه دنبال میشود و سازمان جهاد کشاورزی این استان در راستای تامین امنیت غذایی مردم از هرگونه سرمایهگذاری در این بخش حمایت میکند.
وی افزود: در همین رابطه در سه سال گذشته با مشارکت بخش خصوصی و سرمایهگذاریهای صورت گرفته، ضمن ایجاد واحدهای جدید صنایع تبدیلی وغذایی و توسعه واحدهای موجود، زمینه برای افزایش جذب ماده خام کشاورزی و جلوگیری از خام فروشی محصولات در قم فراهم شد.