رهبری
امروز دوشنبه 04 خرداد 1405

» برداشت جو از ۱۷ هزار ۶۰۰ هکتار مزارع استان قم

منتشر شده در تاریخ دوشنبه 04 خرداد 1405

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان قم با اشاره به برداشت جو از ۱۷ هزار ۶۰۰ هکتار از مزارع استان قم گفت: پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۸۵ هزار تن محصول جو برداشت شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مجید حمیدی گفت: بیشتر محصول جو استان قم در شهرستان قم و شهرستان جعفریه کشت می‌شود و در چند روز گذشته حدود ۴۰ درصد از محصول جو از مزارع استان قم برداشت شده و ۶۰ درصد باقی مانده نیز تا نیمه خرداد ماه از مزارع جو استان قم برداشت خواهد شد. 

وی افزود: امسال به دلیل بارندگی‌های مناسب فصلی و استفاده از ارقام اصلاح شده بومی مانند گوهران، یوسف، ارمغان و گلشن شاهد افزایش برداشت محصول در سطح هکتار هستیم. 

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان برداشت محصول در هر هکتار را به طور میانگین حدود ۵ تا ۵ و نیم تن عنوان کرد افزود: امسال با تدابیر اندیشیده شده در کشت، برداشت و بارندگی‌های مناسب باعث افزایش ۲۰ درصدی محصول نسبت به سال قبل شده است.