رهبری
امروز دوشنبه 19 مرداد 1405

» رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم: خبرنگاران، پل ارتباطی مردم و مسئولان هستند

منتشر شده در تاریخ دوشنبه 19 مرداد 1405

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم به مناسبت روز خبرنگار با حضور در خبرگزاری‌های صداوسیما، ایرنا و ایسنا، از تلاش‌های خبرنگاران و فعالان عرصه رسانه قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، سجاد چهرگانی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم به همراه مرتضوی مدیر امور اراضی و مریزاد سرپرست روابط عمومی سازمان، به مناسبت فرارسیدن روز خبرنگار با حضور در خبرگزاری‌های صداوسیما، ایرنا و ایسنا، ضمن تبریک این روز، از تلاش‌ها و زحمات خبرنگاران در انعکاس اخبار و رویدادهای بخش کشاورزی تقدیر و تشکر کرد.

چهرگانی در این دیدارها با مدیران و خبرنگاران این خبرگزاری‌ها به گفت‌وگو پرداخت و بر اهمیت نقش رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و انعکاس اقدامات و دستاوردهای بخش کشاورزی تأکید کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم همچنین با قدردانی از همراهی و تعامل رسانه‌های استان با مجموعه جهاد کشاورزی، اظهار کرد: خبرنگاران با تلاش و مسئولیت‌پذیری، نقش مهمی در انتقال مطالبات مردم، انعکاس خدمات و تقویت ارتباط میان دستگاه‌های اجرایی و جامعه دارند.