رهبری
امروز دوشنبه 26 مرداد 1405

» دیدار مدیرکل میراث فرهنگی با رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم با محوریت توسعه گردشگری کشاورزی

منتشر شده در تاریخ دوشنبه 26 مرداد 1405

دیدار احمدی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم، با سجاد چهرگانی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، با محوریت توسعه و تقویت گردشگری کشاورزی در استان قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم،در این دیدار، ظرفیت‌های بخش کشاورزی استان قم برای توسعه گردشگری کشاورزی مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های متولی برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در روستاها و مناطق کشاورزی استان تأکید شد.

همچنین در این نشست، راهکارهای معرفی ظرفیت‌های کشاورزی، باغی، دامپروری و روستایی قم به عنوان جاذبه‌های گردشگری و ایجاد زمینه برای حضور گردشگران در واحدهای تولیدی و مزارع مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. طرفین بر توسعه برنامه‌های مشترک و حمایت از بهره‌بردارانی که در حوزه گردشگری کشاورزی فعالیت می‌کنند، با هدف ایجاد درآمد مکمل برای کشاورزان، رونق روستاها و معرفی ظرفیت‌های بخش کشاورزی استان تأکید کردند.