توزیع نهادههای دامی با هدف رشد تولید گوشت قرمز در قم روند مطلوبی دارد و به گفتهی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم تخصیص و توزیع هر گونه نهاده دامی وارداتی باید از طریق سامانه بازارگاه نهادههای کشاورزی انجام شود.
منصور دیان اردستانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: امسال با هدف افزایش ظرفیت تولید گوشت قرمز در قم تعداد ۴۱ واحد راکد پرواربندی دام سبک فعال شدند.
وی ادامه داد: استان قم در تولید محصولات دامی جایگاه خوبی در سطح کشور دارد که در همین خصوص طی سال گذشته حدود ۱۸۰ هزار تُن گوشت قرمز و شیر خام در قم تولید و روانه بازار شد.
دیان اردستانی تصریح کرد: با تلاش صورت گرفته در حدود سه سال گذشته اقدامهای لازم برای اصلاح نژاد دام سبک و سنگین برای بیش از ۱۲ هزار رأس دام در قم انجام شد و برای ۷۳۷ هزار راس دام کار پلاک کوبی و هویت گذاری صورت گرفت.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: در راستای تامین امنیت غذایی و تنظیم بازار، توزیع نهادههای دامی با هدف رشد تولید گوشت قرمز در این استان روند مطلوبی دارد.
وی در خصوص تخصیص و توزیع هرگونه نهادههای دامی واردتی (ذرت، کنجاله سویا و جو دامی)، اظهار کرد: به استناد تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تخصیص و توزیع هر گونه نهاده دامی وارداتی (ذرت و کنجاله سویا و جو دامی) باید از طریق سامانه بازارگاه نهادههای کشاورزی انجام شود.
دیان اردستانی در پایان ضمن تاکید بر رصد مستمر وضعیت تولید محصولات دامی در استان، تصریح کرد: در صورت عدم رعایت این موضوع (عرضه خارج از شبکه و احتکار) مشمول حکم قاچاق کالا را خواهند داشت که این نهادهها شامل کنجاله سویا، ذرت و جو دامی است.