رهبری
امروز چهارشنبه 02 آبان 1403
منتشر شده در تاریخ یکشنبه 28 مرداد 1403

مصرف سالانه مرغ استان قم ۴۰ هزار تُن است که از این میزان ۲۵ هزار تُن را در قالب ۲۷۰ واحد مرغ گوشتی تولید می‌کنیم و به گفته‌ی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم امسال هدف گذاری ما افزایش ۱۰ درصدی تولیدات کشاورزی است.

محمدرضا حاجی رضا در گفت‌وگو با ایسنا، عنوان کرد: هدف گذاری ما افزایش ۱۰ درصدی تولید در سال جاری نسبت به سال گذشته است و در این راستا تقسیم کار در حوزه‌های مختلف شکل گرفته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم ادامه داد: گرمای هوا، گرد و غبار و قطعی برق واحدهای مرغداری‌ استان را با چالش عدم وزن گیری جوجه‌ها مواجه کرده است لذا حوزه کشاورزی با نظام مسائلی مواجه است که نیازمند تدبیر و برنامه‌ریزی است.

وی با بیان اینکه ۵ میلیون قطعه مرغ گوشتی در گردش داریم، تصریح کرد: مصرف سالانه مرغ استان قم ۴۰ هزار تُن است که از این میزان ۲۵ هزار تُن را در قالب ۲۷۰ واحد مرغ گوشتی تولید می‌کنیم.

حاجی رضا تاکید کرد: امسال بر اساس برنامه جهش، سعی داریم ۲۵ هزار تُن تولید را به ۲۸ هزار تُن برسانیم؛ اما این ماموریت برای ما تعریف شد که تا پایان سال ۴۰ هزار تن تولید مرغ را مدیریت کنیم.

وی اظهار کرد: اگر یک میلیون قطعه به ظرفیت جوجه ریزی استان اضافه کنیم فضای نیاز ۴۰ هزار تنی تامین می‌شود؛ امیدواریم به سمت و سویی حرکت کنیم که ظرفیت فعلی حفظ و حراست شود و ارزش افزوده داشته باشیم.