رهبری
امروز شنبه 28 تیر 1404

» ۶۰ هزار تُن گوشت دام و طیور در قم سالانه تولید می‌شود

منتشر شده در تاریخ سه‌شنبه 24 تیر 1404

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت:‌ سالانه به طور میانگین، نزدیک به ۶۰ هزار تُن گوشت قرمز( دام سبک و سنگین)‌ و همچنین گوشت طیور( مرغ و سایر ماکیان)‌ در قم تولید و برای مصرف در استان و سایر نقاط کشور عرضه می‌شود.

منصور دیان اردستانی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در این خصوص بیان کرد: دامداران و مرغداران استان قم در زمینه پرورش انواع دام و طیور دارای سابقه و مهارت زیادی هستند و همین ظرفیت موجب شده تا این استان در تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز وضعیت خوبی داشته باشد.

وی افزود: در کنار تلاش بهره‌برداران بخش دام و طیور استان برای تولید گوشت مورد نیاز مردم، سازمان جهاد کشاورزی قم نیز بر اساس اولویت کاری خود در خصوص تامین امنیت غذایی شهروندان، همراه تولید کنندگان این بخش است و از هرگونه سرمایه گذاری برای افزایش ظرفیت‌های تولید محصولات دامی در استان حمایت می‌کند.

گفتنی است کیفیت پرورش دام و طیور در قم بسیار خوب است و کارشناسان جهاد کشاورزی و دامپزشکی استان به صورت مستمر بر نحوه فعالیت دامداری‌ها نظارت دارند.

بیش از ۴۰ درصد ارزش‌افزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور می‌باشد که این نکته نشان‌ می‌دهد سرمایه‌گذاری خوبی در این حوزه انجام‌ شده‌است.

هدف فعالیت‌های جهاد کشاورزی قم تأمین امنیت غذایی است، این استان به‌واسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت خوبی دارد،‌ همچنین در کنار سرمایه‌گذاری مناسبی که در بخش دام و طیور صورت گرفته، در این بخش ۱۵ هزار نفر اشتغال مستقیم و حدود ۳۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شده‌است.