رهبری
امروز یکشنبه 04 مرداد 1405

» برگزاری جلسه کارگروه مقابله با گرد و غبار

منتشر شده در تاریخ سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1405

به گزارش اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم جلسه کارگروه مقابله با گرد و غبار استان قم دوشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ به ریاست مهندس بهنام‌جو استاندار قم و با حضور خانم دکتر شینا انصاری معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست کشور در سالن جلسات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان قم برگزار شد.

در این جلسه، علاوه بر گزارش اداره کل حفاظت از محیط زیست استان قم از آخرین وضعیت گرد و غبار در استان، سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل منابع طبیعی و شرکت آب منطقه‌ای هرکدام گزارش اقدامات خود در این زمینه را ارائه دادند. کشت حفاظتی و ساماندهی پرورش شتردر مناطق کانونی گرد و غبار از جمله اقدامات صورت گرفته در بخش کشاورزی اعلام شد.

در این نشست، محمدمنان رئیسی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، خسرو سامری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم، علی‌اصغر سلطانی دادستان عمومی و انقلاب قم و جمعی دیگر از مسئولان استانی حضور داشتند.